Reviews

Marloes Vernes over Dale (Google reviews)

… Dale verzorgt de drumles van Guus en door zijn relaxte houding, toegankelijkheid en aansluiting bij Guus …

Onze zoon Guus (6 jaar) krijgt sinds een paar maanden drumles bij Beatseed. Wat begon als een eerste kennismaking met het instrument is bij Guus in korte tijd uitgegroeid tot ongelofelijk veel plezier in drummen. Dale verzorgt de drumles van Guus en door zijn relaxte houding, toegankelijkheid en aansluiting bij Guus zijn het fijne lessen. Hij anticipeert perfect op de speelsheid van Guus en leert hem zodoende via zowel serieuze oefeningen als in spelletjes de drumkennis en -techniek. Beatseed is zeker een aanrader!


Lies Joosten over Marc (LinkedIn review)

… Joep (7) koos voor drumleraar Marc omdat de proefles heel prettig was …

harpiste bij Arpalisa

Joep (7) koos voor drumleraar Marc omdat de proefles heel prettig was. Wat hem aansprak was het door Marc bedachte “notenschrift’, met herkenbare symbolen, waardoor Joep meteen toffe ritmes con spelen. Na een paar maanden stapte hij moeiteloos over op echte noten. De lessen zijn motiverend, goed ook dat Marc zijn gitaar pakt en ze samen liedjes spelen. Dat klinkt dan gelijk heel goed.

12 juli 2016, op LinkedIn, Joep was een leerling van Marc.


Valesca Kusters over Marc (LinkedIn review)

… Marc weet zijn liefde voor muziek op een hele mooie manier over te brengen …

Freelance Loopbaancoach | Duurzame Inzetbaarheid | Trainer |

Marc is een muzikant in hart en nieren. Dat is terug te zien in zijn geduld en toewijding in het drumles geven aan onze dochter van 9. Hij weet in alle rust, feilloos aan te sluiten bij haar belevingswereld in uitleg en de nummers die ze speelt. Marc weet zo zijn liefde voor muziek op een hele mooie manier over te brengen op een meisje van 9. Dankjewel Marc!

13 juli 2016, op LinkedIn, Valesca’s dochter was een leerling van Marc.


Ben Valk about Marc and his son (LinkedIn review)

… Most of all, Marc helps you to have fun in the music you play …

Global Head Multilateral Development Banking at Rabobank International Wholesale

Today At 9:12 AM, Ben Valk said the following:

Marc Heinen is an outstanding drum teacher. He is very focussed on individual needs and preferences of the kids, teenagers and adults he is teaching, and strikes a fine balance between technicalities and musical exprience. Most of all, he helps you to have fun in the music you play. I certainly recommend him to everyone in Arnhem, NL and the region.

12 juli 2016, op LinkedIn, Marc was de leraard van de zoon van Ben.

 


Lizette over Marc (Google review)

Ons zoontje van 7 drumt nu een poosje bij Beatseeds en hij vind het helemaal geweldig! Elke les heeft Mads er weer helemaal zin in en leeft hij helemaal op. Hopelijk blijft Marc nog jaren zijn drum leraar.

 

 

 

 

 


Tom over Bastiaan (Google review)

Onze zoon heeft nu ruim een jaar drumles bij Beatseed. Hij vindt t superleuk en krijgt op een leuke, professionele les! Ook tijdens Corona werd er voor gezorgd dat de lessen door konden gaan.
 

 

 


Irma over Savvas (Google review)

Ik heb sinds 2 mnd gitaarles bij Savvas. Nooit les gehad, ben 57 jaar, wilde al jaren gitaar leren spelen. . Fijne les. Hij spreekt Engels, maar is geen probleem voor mij. Duidelijke uitleg en hij denkt met je mee.
Je moet echt wel zelf thuis goed oefenen, anders duurt het erg lang voor je het onder de knie heb. Lessen vliegen voorbij. Zeker een aanrader voor jong én oud😁

 

 

 


Melle over Tom (Google review)

Vader van Melle: Tom is een enthousiaste leraar met heel veel geduld. Hij benadrukt de positieve kant, de dingen die goed gaan. Tom sluit goed aan op het niveau van Melle, met een goede opbouw. Hij zegt het op een subtiele manier tegen Melle dat er thuis ook wel geoefend moet worden.

Melle (8): Tom is leuk, Ik vind de drumles ook leuk. Ik vind het leuk dat ik met liedjes mee kan spelen.

 

 

 

 


Joanne over Amir (Google review)

Hele fijne drumschool. Er zijn korte lijntjes met de docent, filmpjes en nummers die geoefend zijn worden via de app gedeeld. De docent sluit heel goed aan op onze zoon. Hij is geduldig en legt helder uit. Ruimtes zijn mooi aangekleed. Hele relaxte en ontspannen sfeer.

 

 

 


Maaike over Tom (Google review)

Met enige terughoudendheid begonnen met gitaarles (naast drumles geeft Marc ook gitaarles!), puur om eens te kijken of dit een nieuwe uitdaging zou kunnen zijn. Via via bij Marc een eerste les aangevraagd.
Het enthousiasme van Marc werkt aanstekelijk, daarbij schakelt hij direct naar jouw niveau waardoor de lessen perfect aansluiten. Hierdoor ervaar je de progressie per les en voel je keer op keer je motivatie en enthousiasme groeien (en dan te weten dat ik met 0,0 muziekervaring begon!). Marc schakelt flexibel tussen verschillende leerstijlen, hij kijkt wat nodig is en stemt met je af wat het meest geschikt/passend lijkt. Er is duidelijk sprake van expertise! Zijn rustige en geduldige manier van werken, met hier en daar een vleugje humor, in combinatie met een adequate afstemming, zorgt ervoor dat ik met veel plezier en ontspanning de lessen volg! Een echte aanrader!
 

 

 


Kim over Amir (Google reviews)

Onze dochter krijgt les van Amir en is hier altijd erg enthousiast over. Amir ziet de kinderen zoals ze zijn en past hier zijn lessen op aan. Top leraar en echt super kalm, respectvol en heel erg kundig.
 

Lotte over Marc (Google reviews)

Onze zoon heeft nu ruim een jaar drumles bij Marc en hij vindt het superleuk! Marc is heel enthousiast en dat werkt aanstekelijk. Met veel geduld en op een positieve manier weet hij de aandacht tijdens de les vast te houden. Techniek en meespelen met bekende liedjes worden goed afgewisseld. Iedere les is weer een succes en ik kan de lessen van Marc van harte aanbevelen!
 

Zeyned over Amir en Sem (Google reviews)

Mijn dochter heeft van Amir en Sem drumlessen gehad en ze is altijd tevreden geweest. Het hele team is klantvriendelijk en altijd meedenkend. Beatseed dus zeker een aanrader!
 

Ian over Marc (Google reviews)

Onze zoon van 10 heeft het enorm naar zijn zin. Is nu enkele maanden wekelijks op drumles bij Mark. Mark is een geduldige en positieve, kundige leraar met enthousiasme voor zijn vak en het overbrengen daarvan. Onze zoon gaat met sprongen vooruit en het is leuk iets gevonden te hebben waar hij zo enthousiast van is.
 

Rianne over Marc (Google reviews)

Janik (8 jaar) vindt drumles bij Marc helemaal te gek!! Hij gaat elke week met veel plezier en staat te stuiteren als hij weer mag gaan. Marc sluit super aan op de manier waarop het voor hem leuk is om te leren. Marc past zijn lessen aan op de liedjes of ideeën waar Janik zelf mee komt. Dit werkt enorm motiverend, waardoor elke week weer nieuwe dingen geleerd worden en hij enthousiast blijft. Marc is geduldig en voelt Janik goed aan. Hierdoor voelt hij zich erg op zijn gemak en durft zichzelf te laten zien. We hopen dat hij nog lang met plezier bij hem drumlessen kan volgen.
 
Onze zoon van 10 heeft het enorm naar zijn zin. Is nu enkele maanden wekelijks op drumles bij Mark. Mark is een geduldige en positieve, kundige leraar met enthousiasme voor zijn vak en het overbrengen daarvan. Onze zoon gaat met sprongen vooruit en het is leuk iets gevonden te hebben waar hij zo enthousiast van is.
 

Xiaofei over Marc en Begüm (Google reviews)

Mijn zoon heeft sinds 3 maanden pianolessen bij Beatseed. Ik sta er versteld van wat hij al kan! Leuke lessen, goede leraar Begüm en Marc. Ik ben zeer tevreden! Ik zou iedereen aanraden om lessen te nemen bij deze muziekschool!